Ruanda

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Ruanda

Ruandában eladó ingatlan

Ruanda egy kelet-afrikai ország, ahol nincs belépés. Nyugaton van a Kongói Demokratikus Köztársasággal, északra Ugandával, keleti részén Tanzániával és délre Burundival. A fővárosa Kigali.

Az elmúlt két évben a Ruandában lévő ingatlanpiac exponenciális növekedést mutatott, és ez nagyszerű hír azoknak, akik Ruandában értékesíthetik az ingatlant. A fővárosban nagyon könnyű megtalálni az új lakó- és kereskedelmi ingatlanokat építés alatt.

Ugyanakkor az ingatlan fejlesztésével együtt számos üres ház és kereskedelmi terület is van, amelyek mind a helyi, mind a külföldi befektetők számára bizonyos aggodalomra adnak okot.

 

Nehéz története az országot tragikus helyzetbe vezetett, amely lehetővé tette, különösen az ingatlanszektorban, hogy kezdjen a semmiből, és széles körű ingatlanokat kínáljon Ruandában.

Az ország ma biztonságot, szépséget, stabilitást és haladást kínál. Ha az egészségügyi rendszer jelentősen javult, Ruandában a nyugdíj milliomos iparággá válna.

Az ingatlanpiac növekvő fejlődése és a Ruandában értékesített ingatlanok növekvő száma elsősorban a Ruandában a középosztály növekedésének köszönhető.

Ezek a tényezők igazi lehetőséget biztosítanak arra, hogy az ingatlanszektor ne sérüljön meg, vagy hosszú távú válságot ne fejlesszen ki.

Az ingatlan kulcsfontosságú szektor és a jövőbeli gazdasági növekedés potenciális hajtóereje.

Az ingatlanok, különösen a megfizethető lakások iránti kereslet növekszik. Ennek oka a népességnövekedés és a feltörekvő és növekvő középosztály növekedése.

Ruandának hat másodlagos városa is van, amelyeket a kormány választott ki, hogy olyan értékes ingatlanokat alakítson ki és termeljenek, ahol érdekes ingatlanok állnak rendelkezésre: Ruzizi, Rubavu, Musanze, Huye, Muhanga, Nyagatare. Ezek a városok hatalmas ingatlanlehetőségeket kínálnak Ruandában.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 40620

Eladás Sorház, Ruanda, Kigali City, Kigali Free, KN249

8,520,776.60HUF
Eladás
Sorház

510 m²
Kigali-hegy / Nyamirambo / Civugiza / KN249 Udvar / ház mérete: 510/120 nm 4 hálószoba Kert fákkal Parkolás 2 autó számára 3. melléklet részei V...
Cod. 33644

Eladás Építési telek, Ruanda, Kigali City, Rwamagana, Rwamagana

110,628,178.34HUF
Eladás
Építési telek

20000 m²
A 2 hektáros telek a muhazi-tón található, Ruanda keleti tartományában, Rwamagana kerületben, mindössze 39 kilométerre a Kigali Internatinal repülőtér...
Cod. 33642

Eladás Ház, Ruanda, Kigali City, Kigali Free, Gacuriro

218,824,968.15HUF
Eladás
Ház

1400 m²
A ház 7 hálószobával, 5 fürdőszobával, 2 nappalival, étkezővel, modern konyhával és 6 parkolóhellyel rendelkezik. Kigali legbiztonságosabb lakóövezeté...
Cod. 29470

Eladás Ház, Ruanda, Kigali City, Kigali Free, KG 684 St

51,891,150.00HUF
Eladás
Ház

506 m²
Tágas, világos, teljesen felújított, a hőn áhított szomszédságában Kacyiru, szép kilátás a belvárosban Kigali. Nagy nappali és étkező. Új konyha, f...
Cod. 7629

Eladás Egyéb (lakóingatlan), Ruanda, Kigali City, Kigali Free, Nyandungu-Kicukiro

258,335,031.85HUF
Eladás
Egyéb (lakóingatlan)

30000 m²
Építés alatt álló két ház látható a csatolt képeket. Található a Kigali Free Trade Zone. Land alkalmas raktárak, irodák, szálloda stb Opportunity a sz...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB